Advertisement

Osmaniye Yangın / Osmaniye'de seyir halindeki araçta yangın çıktı - Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi.

Osmaniye Yangın / Osmaniye'de seyir halindeki araçta yangın çıktı - Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi.. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü.

Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Osmaniye'de çıkan yangın kontrol altına alındı
Osmaniye'de çıkan yangın kontrol altına alındı from ogesti.com
En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577.

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı.

Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı
Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı from imgz.star.com.tr
Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı.

Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı.

Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı.

Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ...
Kütahya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Osmaniye'de yangın ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye.

Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı.

Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Posting Komentar

0 Komentar